Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΣ-ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΙΝΑ

15 νεκροί στην Ελλάδα από τον ιό Η1Ν1


Η νέα γρίπη φαίνεται πως θερίζει από τις αρχές του χρόνου...

Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω του ιού Α(Η1Ν1) τις τελευταίες δύο ημέρες, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό των θυμάτων της γρίπης σε 15, ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα 16 άτομα εισήχθησαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), εξαιτίας επιπλοκών που εμφάνισαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ νοσοκομείων όλης της χώρας συνολικά 81 άτομα.

Λήμνος: Γνωστός μάγειρας με βίντεο παιδικής πορνογραφίας!


H σύλληψη του 37χρονου έχει σοκάρει το νησί - Στην κατοχή του βρέθηκαν βίντεο που πρωταγωνιστούσαν μικρά κορίτσια...

Λετε να τους χωρίσανε στην γέννα ?

ΔΕΙΤΕ: Εντυπωσιακές ομοιότητες

 


Γιώργος Βαρδινογιάννης - Μάσιμο Μοράτι (πρόεδρος Ίντερ)

Την Ελλάδα βλέπει πίσω από τις φονικές διαδηλώσεις των Τιράνων η αλβανική εφημερίδα «GAZETA 55»

Εφημερίδα που πρόσκειται στην κυβέρνηση του Σαλί Μπερίσα και διακρίνεται για τα ανθελληνικά της δημοσιεύματα, στην προσπάθεια της να χρεώσει τις τραγικές συνέπειες των διαδηλώσεων στις 21 Ιανουαρίου στην Αλβανία (με αποκορύφομα τη δολοφονία τριών ανθρώπων) οπουδήποτε αλλού εκτός της αλβανικής κυβέρνησης, σκαρφίστηκε ένα απίστευτο συνωμοτικό σενάριο.

Από την πρώτη στιγμή ...ο Σαλί Μπερίσα κατηγόρησε τον αρχηγό της αλβανικής αντιπολίτευσης ότι χρησιμοποίησε κακοποιά στοιχεία και το οργανωμένο έγκλημα για να ρίξουν την κυβέρνηση του. Η «GAZETA 55», επικαλούμενη πηγής κάποιου αλβανού μετανάστη στην Αθήνα
εμπλέκει ελληνικούς εθνικιστικούς κύκλους με ισχυρές διασυνδέσεις στην ελληνική πολιτεία - όπως αναφέρει - και Έλληνες αξιωματούχους, οι οποία διευκόλυναν αλβανούς του υπόκοσμού που δρουν στην Αθήνα , μεταξύ αυτών και ανθρώπους χωρίς νόμιμα χαρτια, να έρθουν στα Τίρανα για την ανατροπή του Μπερίσα. Τα ωφέλει της Ελλάδος από αυτήν την αστάθεια στην Αλβανία θα είναι ο ελληνικός τουρισμός που «απειλείται» σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την Αλβανία αφού για φέτος θεωρείται από τους 10 ποιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο.
Δυστυχώς τέτοιου είδους άρθρα που θεωρούν ότι όλα τα δεινά των Αλβανών προέρχονται από την Ελλάδα είναι για πολλά χρόνια καθημερινά και δεν τα συναντάς μόνο στον «γραφικό» περιθωριακό τύπο αλλά και σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας. Απορίας άξιον είναι πως δεν είδαμε ποτέ κάποια αντίδραση των Ελληνικών διπλωματικών αρχών! Αλήθεια ο ρόλος τους στην Αλβανία εκτός της βίζας ποιος είναι να κάνουν τουρισμό;!


Το είδαμε στο: http://anemo-milos.blogspot.com/2011/01/gazeta-55.html#ixzz1CeENVL6n

Στην Τσέλσι ο Τόρες-!Καίνε φανέλες του

Ο Φερνάντο Τόρες θα είναι παίκτης της Τσέλσι πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου καθώς οι «μπλε» πήραν το «οκ» της Λίβερπουλ για να περάσει ο Ισπανός από ιατρικές εξετάσεις.
Οι «κόκκινοι» δέχτηκαν τελικά να πουλήσουν τον Τόρες έναντι 58 εκατ. ευρώ. O Iσπανός θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (και τρίτη στον κόσμο πίσω από τους Ρονάλντο και Κακά που πήγαν το 2009 στην Ρεάλ) και αναμένεται στις εγκαταστάσεις της Τσέλσι.

Ο Φερνάντο Τόρες βρίσκεται μια ανάσα από την Τσέλσι έναντι 58 εκατ. ευρώ!

Οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει στους όρους του προσωπικού συμβολαίου του παίκτη αλλά αυτό δεν πρόκεται να αποτελέσει πρόβλημα.
Ο Τόρες μετά από τρεισήμισι χρόνια στο «Ανφιλντ» αποχαιρετά την Λίβερπουλ και μετακομίζει στο Λονδίνο.

Τον μαχαιρωμένο εξέτασε… γυναικολόγος!


Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Σητείας, στο οποίο οδηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 29χρονος Αλβανός που νωρίτερα είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα από ομοεθνείς του.

Λόγω της απουσίας εφημερεύοντος χειρούργου στο νοσοκομείο της Σητείας, τον 29χρονο εξέτασε… γυναικολόγος, ο οποίος, ευτυχώς, διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης και ζήτησε τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου εφημέρευε χειρουργός, αναισθησιολόγος και ορθοπεδικός.

Εκεί, τελικά, οι γιατροί χρειάστηκαν έξι ώρες για να αποκαταστήσουν τις βλάβες που είχε υποστεί στην κοιλιακή χώρα και την παλάμη.

Ασθενείς βροχές και παγετός για την Τρίτη


}
Οι ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και ο παγετός το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τρίτη.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις πρωινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία θα είναι αυξημένες και στην Πιερία, την Ημαθία και τη Χαλκιδική θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 (-3) έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Οι φύλακες του τελευταίου παραδείσου


ΔΕΙΤΕ: μοναδικές φωτογραφίες άγνωστης φυλής του Αμαζονίου

Πρόσωπα βαμμένα με κόκκινη μπογιά και βλέμματα γεμάτα έκπληξη. Τα μέλη μιας από τις τελευταίες άγνωστες φυλές του κόσμου κοιτούν ψηλά προς το ελικόπτερο που πετά πάνω από τη γη τους.

15.000 επισκέπτες στο μουσείο σοκολάτας


Δεκαπέντε χιλιάδες λάτρεις της σοκολάτας σχημάτισαν ουρά χιλιομέτρων έξω από το Μουσείο Σοκολάτας που άνοιξε γνωστή σοκολατοποιΐα,, για να γιορτάσει τα 150 χρόνια λειτουργίας της.

Τέλος ο Φρέιτας, αμφίβολος ο Μπουμσόνγκ

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το πρωί ο Κάρλος Φρέιτας προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα.

Τέλος ο Φρέιτας, αμφίβολος ο Μπουμσόνγκ

Ο Πορτογάλος είχε μεταβεί στα γραφεία προκειμένου να διευθετήσει κάποια ζητήματα και να ολοκληρώσει τη λύση της συνεργασίας του με τους «πράσινους». Πλέον στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή. Το όνομα του Γιάννη Σαμαρά παίζει δυνατά, αν και ο ίδιος το σκέφτεται πολύ... Πάντως, πιέζεται από μέλη του ΔΣ να αναλάβει. Οι πρωταθλητές θα

«Ο ΠΑΟΚ να υπάρχει και μετά την Τετάρτη»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για κόσμια συμπεριφορά έξω από την Τούμπα

Να μην φέρουν προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα καλεί τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. «Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης», αναφέρει σε αυτή, ενώ σε άλλο σημείο κάνει λόγο για «σχέδιο πρόκλησης των φιλάθλων της ομάδας», που έχει τεθεί σε εφαρμογή και για πολλούς εχθρούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:


Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Καίτη Λαμπροπούλου


Την Τετάρτη στις 15.00 η κηδεία της, από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Έφυγε από τη ζωή στα 85 της χρόνια η ηθοποιός Καίτη Λαμπροπούλου. Η Καίτη Λαμπροπούλου έπαιξε σε πολλές ταινίες του παλαιού Ελληνικού Κινηματογράφου αλλά και σε παραστάσεις του Ελληνικού Θεάτρου. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο του θεάτρου και ο χαρακτηρισμός που την συνόδευε ήταν το «γλυκομίλητη». Η κηδεία της θα γίνει στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926, αλλά μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε μετακομίσει η οικογένειά της λόγω των εμπορικών δραστηριοτήτων του πατέρα της. Η Καιτούλα -όπως τη φώναζαν- ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας Λαμπροπούλου με πρώτο τον αδερφό της Ηρακλή και τρίτη την αδερφή της Τοτό. Το ξεκίνημά της άρχισε νωρίς, το 1942, όταν ήταν ακόμη μαθήτρια. Τότε ξεκίνησε τα μαθήματα στο θέατρο Τέχνης -κρυφά απο την οικογένειά της. Συμμετείχε στην πρώτη παράσταση του Θεάτρου Τέχνης μαζί με τον Κάρολο Κουν το 1942-1943, στην «Αγριόπαπια» του Ίψεν.

Με το Θέατρο Τέχνης συνεργάστηκε στα έργα «Σουάνεβιτ», «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Βυσσινόκηπος», «Στέλλα Βιολάντη», «Το πρώτο έργο της Φάννυ», «Δεν μπορείς να ξέρεις», «Χαρούμενα νιάτα», «Βρικόλακες».

Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο υπό τη διεύθυνση του Ροντήρη και πήρε μέρος στις παραστάσεις: «Φοιτηταί», «Ζητείται υπηρέτης», «Συρανό ντε Μπερζεράκ» «Το φιντανάκι» «Λοκαντιέρα», «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής», «Οι Εύθυμες Κυράδες του Ουίνδσορ» κ.ά.

Ακολούθησε τον Ροντήρη στην Ελληνική Σκηνή, αλλά συνεργάστηκε και με άλλους θιάσους σε πολλές παραστάσεις.
Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1951 στην ταινία «Το παιδί μου πρέπει να ζήσει». Εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικές σειρές, καθώς και στο περίφημο «Θέατρο της Δευτέρας».

Σύζυγός της ήταν ο δημοσιογράφος και σεναριογράφος Γεώργιος Ρούσσος. Στις 20 Δεκεμβρίου 2004, απονεμήθηκε στην ίδια και τη Σμαρούλα Γιούλη το έπαθλο «Κυβέλη» για τη συνολική τους θεατρική προσφορά.

Στα κιτρινόμαυρα Ματέος, Μπάχα


Επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Παίκτες της ΑΕΚ είναι οι Ματέος και Μπάχα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και αργότερα από τα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη και υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους.

Αυτό του Ματέος προβλέπει δανεισμό μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου που έκαναν λόγο για έλλειψη προοπτικής επέκτασης της συνεργασίας.

Καλοκαίρι στον Πειραιά


Ο Χαβίτο επιβεβαίωσε πως θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα

Τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Χαβίτο μιλώντας στα ισπανικά ΜΜΕ κατά την άφιξή του στη Γαλικία, όπου θα αγωνίζεται για έξι μήνες με τη φανέλα της Λα Κορούνια.

«Εκλαιγαν μαζί Κοντρέρας και Γκαρσία»


To μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης μιλά στο gazzetta.gr για τον τρόπο που έμαθε ο Κοντρέρας τον θάνατο του πατέρα του, την αντίδραση του παίκτη, το ντέρμπι με τον Άρη αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό. Τι λέει για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στο gazzetta.gr για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα ενώ ανέλυσε όλο το συμβάν με τον χαμό του πατέρα του Πάμπλο Κοντρέρας.

Mια ομορφη κίνηση από τους φαν του Michael Jackson στην Ελλάδα, κατά του ρατσισμού

Επηρεασμένοι από τα τραγούδια "Hold My Hand" και "Cry" την Κυριακή 20 Μαρτίου σχηματίζουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα, κατά μήκος της Οδού Ερμού,

Απαγωγείς αντάλλαξαν όμηρο με Xbox 360

Δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας του Hollywood αλλά για πραγματικό γεγονός!
Ένας άντρας πρόσφατα απήγαγε έναν υπάλληλό του - ο οποίος τυγχάνει να είναι θετός του γιος-επειδή νόμιζε ότι έκλεψε δαχτυλίδια αξίας 245 δολαρίων.

Υποθαλάσσιες σπηλιές

«Νοκ άουτ» ο Ριέρα!

 

\«Νοκ άουτ» ο Ριέρα! 
Πλήγμα για τον Ολυμπιακό!

Πιο σοβαρό απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι το πρόβλημα του Άλμπερτ Ριέρα.

Ποιοι δήμοι θα πρασινίσουν

Κοινόχρηστους χώρους και οάσεις πράσινου θα αποκτήσουν δώδεκα δήμοι στην Αττική και άλλοι δεκαπέντε στην υπόλοιπη χώρα, μετά από απαλλοτριώσεις με πόρους του Πράσινου Ταμείου, στο πλαίσιο του προγραμματισμού και εφαρμογής εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Big Brother: Ο Φουκάκης πήρε τα λεφτά - Ανιαρό το φινάλε

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναλαμβανόμενων κινητοποιήσεων στο μετρό

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο κλΙμακούμενων 24ωρων κινητοποιήσεων ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο μετρό Αντώνης Σταματόπουλος στο ALTER.

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (31/1)

Η δικιά μας Ανδρεανή Τσάφου στο Ρωσικό Playboy!




Aρης-ΠΑΟΚ 0-0

Ο Αρης δεν είχε την ουσία και ο ΠΑΟΚ πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (0-0). Σχολίασε live o Αλέξης Σπυρόπουλος. Χαβίτο: "Ηταν το τελευταίο μου παιχνίδι" (videos).
Eτσι κρίθηκε Ντέρμπι ήταν, φυσικό και επόμενο να υπήρχε άγχος και πίεση. Αλλά σε τόσο μεγάλο βαθμό; Ωρες-ώρες πίστευσε κανείς ότι οι δύο αντίπαλοι έκαναν διαγωνισμό για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Εστω και έτσι όμως, ο Αρης κατάφερε να φέρει μπάλες στην περιοχή του Χαλκιά με περισσότερες αξιώσεις απ' ότι ο εγκλωβισμένος ΠΑΟΚ. Μην φανταστείτε όμως ότι οι κίτρινοι δημιούργησαν τις μεγάλες, κλασικές ευκαιρίες. Απλώς πάτησαν περιοχή και προβλημάτισαν όσο μπορούσαν την αντίπαλη άμυνα.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Τέχνη με σπίρτα ! ! !

Perierga.gr - Τέχνη με σπίρτα 

Ο καλλιτέχνης Pei-San Ng από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ δημιουργεί τέχνη παίζοντας με σπίρτα.

Το ευρωπαϊκό της πρόσωπο φαίνεται ότι θέλει να δείξει η Τουρκία και ... ξαναγράφει την ιστορία της...

.







Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah οι Τούρκοι μαθητές στο μάθημα της Σύγχρονης Τουρκικής και Παγκόσμιας Ιστορίας” θα μαθαίνουν και την άποψη άλλων χωρών!
 

Ο ληστής με το σημείωμα έπεσε σε ταμία που δεν «μασάει»...

Όταν… ξεμένει από χρήματα, κάνει την επανεμφάνισή του ο άγνωστος ληστής που έχει χτυπήσει ως τώρα τέσσερις τράπεζες στη Λάρισα, δείχνοντας στους ταμίες σημειώματα, στα οποία γράφει ότι τάχα έχει μαζί του εκρηκτικά! Όμως, η τελευταία του απόπειρα απέτυχε, γιατί η ταμίας δεν τον πήρε στα…


...σοβαρά!

Ξέπλενε χρήμα σε μετοχές στη Νέα Υόρκη


Από ναρκωτικά που διακινούσε σε κοσμικούς κύκλους της Αθήνας

Στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ξέπλενε τα κέρδη από τη διακίνηση κοκαΐνης 34χρονος Ελληνοκαναδός που συνελήφθη στις 17 Δεκεμβρίου στη Γλυφάδα. Σε έρευνα που έκανε το τμήμα ναρκωτικών και όπλων του ΣΔΟΕ αποκάλυψε ότι ο νεαρός άντρας είχε στην κατοχή του μετοχές συνολικής αξίας 640.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» οι περισσότερες από αυτές διαπραγματεύονταν στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και οι υπόλοιπες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο 34χρονος ηγείτο της συμμορίας με τις Porsche που διακινούσε κοκαΐνη, χάπια ecstasy και υδροπονική κάναβη στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Η εξέλιξη του κινητού τηλεφώνου ανά τα χρόνια..

Mobile Evolution from Kyle Bean on Vimeo.

Πλούσιος σε πετρέλαιο ο Πατραϊκός κόλπος;


Την ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου, τόσο στον Πατραϊκό Κόλπο, όσο και στην Δυτική Ελλάδα, αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το περιοδικό "Φάκελοι" της εφημερίδας "Έθνος".

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο θαλάσσιο πυθμένα της περιοχής που ξεκινά από τον Πατραϊκό Κόλπο και εκτείνεται μέχρι τα νησιά της Λευκάδας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης υπολογίζεται από τους ειδικούς ότι κρύβονται 200 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

Η ζωή έξω από τα κάγκελα της φυλακής


Μία συγκλονιστική εκπομπή απόψε στους «Πρωταγωνιστές»

O μπράβος, η Μαρίνα και ο ληστής ... αλλάζουν ζωή. Τρεις άνθρωποι που έζησαν για χρόνια στο περιθώριο, έκαναν φυλακή και αλλάζουν τώρα τη ζωή τους μιλούν στον Σταύρο Θεοδωράκη σε μία ακόμη συγκινητική εκπομπή που θα προβληθεί στις 23:00, στο Mega.

Ο Νίκος Γρίτσης έκλεινε συμβόλαια ξυλοδαρμού, ήταν μπράβος της νύχτας, έπινε ναρκωτικά και μπήκε στη φυλακή σαν τρομοκράτης. Ο 15μηνος εγκλεισμός του τον έκανε στιχουργό μεγάλων λαϊκών επιτυχιών. Σήμερα είναι στιχουργός του Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχει δυο παιδιά και δηλώνει «δεν είμαι πια εκτελεστικό όργανο, είμαι ο ιθύνων νους ».

Έκανε τατουάζ στα γεννητικά του όργανα!


Τι κάνει ο άνθρωπος για να κερδίσει ένα διαγωνισμό...

Υπέφερε απίστευτο πόνο και σημάδεψε για πάντα το κορμί του, κάνοντας τατουάζ στο γεννητικό του όργανο μία όχι και τόσο κολακευτική λέξη: «μίνι»...

Ντέρμπι στην κορυφή, αλλά και στην «ουρά»


Τα ματς που ξεχωρίζουν στη σημερινή αγωνιστική

Στους δέκα οι νεκροί στη Γερμανία


Φορτηγό συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία

Τραγωδία αργά το βράδυ του Σαββάτου στη Γερμανία. Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό, τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίστηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με επιβατική αμαξοστοιχία κοντά στο Όσερσλεμπεν στην περιοχή του Μαγδεμβούργου.

Χάιλαντερ! Έπεσε από 300 μέτρα – τον βρήκαν όρθιο να διάβάζει χάρτη!



Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ομάδα διασωστών στη Σκοτία. Ένας ορειβάτης έπεσε από βουνό ύψος 305 μέτρων. Όταν τον βρήκαν στεκόταν στα δύο του πόδια και διάβαζε τον χάρτη.

Σύμφωνα με το BBC ο 35χρονος που έκανε αναρρίχηση μαζί με άλλα 25 άτομα έχασε την ισορροπία του σε βουνοκορφή των Χάιλαντς και έπεσε στο κενό. Αμέσως ειδοποιήθηκε βοήθεια και το ελικόπτερο άρχισε να ψάχνει για το .. πτώμα του.

Η μυστική συμφωνία των Ιμίων στο φως 15 χρόνια μετά




-Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν να απομακρύνουν στρατιώτες, πλοία, και σημαίες από τα Ίμια και να μην επιστρέψουν
- Αυτό αναφέρει επίσημη επιστολή του τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ προς τους ομολόγους του Ελλάδας και Τουρκίας
- “Η κυβέρνηση μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα τοποθετήσει τη σημαία της ή οπλισμένο προσωπικό" αναφέρει το έγγραφο

«Ορφέας και Ευρυδίκη»


Στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Άλμα, παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 11:30 η παιδική παράσταση «ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΔΙΚΗ», βασισμένη στον γνωστό μύθο, σε διασκευή της Μαρίας Αλβανού και σε σκηνοθεσία Παντελή Καραγιάννη.

Ο Ορφέας διδάχτηκε από τον Απόλλωνα τη λύρα, όπου μ' αυτήν μπορούσε να μαγεύει τα πάντα με τους μαγικούς ρυθμούς που έπαιζε. Η Ευρυδίκη, η αγαπημένη σύζυγος του Ορφέα, μια μέρα τσιμπήθηκε από ένα φίδι που ήταν κρυμμένο στα χόρτα.

Τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία του κόσμου

Στην... κορυφή ξενοδοχείο της Τουρκίας

Τη διόλου επίζηλη λίστα με τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία του κόσμου έδωσε στη δημοσιότητα το δημοφιλές ταξιδιωτικό site Trip Advisor. Ο…. τίτλος πάει στο Club Aqua Gumbet της Τουρκίας το οποίο άφησε χείριστες εντυπώσεις στο 91% των τουριστών που το επισκέφθηκαν. Πολλοί απογοητευμένοι πελάτες ανέφεραν ότι συχνά-πυκνά τα νερά της αποχέτευσης κατέληγαν… στην πισίνα, ενώ τα σχόλια για το προσωπικού αγγίζουν τα όρια του γκροτέσκου.

Το πιο παχύσαρκο κράτος

To Ναούρου είναι μια νησιωτική δημοκρατία στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Είναι η μικρότερη ανεξάρτητη δημοκρατία στον κόσμο, από άποψη πληθυσμού αλλά και έκτασης. Έχει έκταση 21 τ.χλμ και πληθυσμό περίπου 10000.

Παιχνίδι με τα φώτα

Μία παράδοση που κρατά από το 1852 στη Λυών της Γαλλίας, καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει με τα εξαιρετικά παιχνίδια με το φωτισμό που δημιουργεί απίστευτες ψευδαισθήσεις.


Το Festival of Lights, που αρχικά αποτέλεσε γιορτή προς τιμήν της Παρθένου Μαρίας, κατορθώνει να έχει μετατραπεί σε εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.
Μπορεί να έχει τις ρίζες του στη θρησκεία, αλλά στη σύγχρονη εποχή το Festival of Lights έχει καταστεί μία εκπληκτική σύνθεση της σύγχρονης τέχνης.

Εξωτερικός σκληρός από τη... Lamborghini


ΔΕΙΤΕ: Η Asus πρωτοτυπεί ακόμα μια φορά

Το νέο προϊόν που κυκλοφορεί η Asus με τη φίρμα Lamborghini είναι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, ο οποίος εντυπωσιάζει σχεδιαστικά αφού παραπέμπει σε κάποιο από τα πολυτελή αυτοκίνητα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Asus Lamborghini 2.5” HDD διαθέτει λογισμικό διαχείρισης αρχείων FlexSave, αυτόματο backup και είναι διπλά συμβατός με θύρες USB 3.0 και USB 2.0, ενώ λειτουργεί με τα Windows 7, XP και Vista.

Όσον αφορά τη χωρητικότητα, 500GB ή 750GB σε λευκό και μαύρο χρώμα.

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (30/1)

Tα γυμνα των Ελληνικων Reality !!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ? ΕΛΑΤΕ..... ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΑΥΤΙΑΣ

ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. Κ.Α. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΜAIL ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,,,,

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Εδωσε πίσω το σκυλί γιατί δεν ταίριαζε με τις κουρτίνες του σπιτιού της!



Είναι να μην βρεις τον τέλειο χρωματικό συνδιασμό! Οταν τον βρείς και κάτι σου το χαλάσει είναι φυσικό να γίνεις έξω φρενών.

'Ετσι και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας έζησε τον δικό της γολγοθά...

Η κυρία από ένα χωριό κοντά στο Κέντ της Αγγλίας πήγε στο κοντινο κτηνοτροφείο για να βρεί ένα σκυλάκι Τζάκ Ράσελ κατά προτίμηση

Κι άλλα λουκέτα σε νυχτερινά μαγαζιά



«Λουκέτο» για 48 ώρες έβαλε το ΣΔΟΕ σε έξι νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Ηρακλείου, καθώς, κατά τους ελέγχους που έγιναν τα ξημερώματα, διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις.

Πρόκειται για τα νυχτερινά μαγαζιά:

- «ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ» στη Θεσσαλονίκη

- «ΜΑΜΟΥΝΙΑ LIVE» στη Θεσσαλονίκη

- «ΑΡΙΩΝ» στην Πάτρα

- «ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΥΞΙΔΑ» στο Ηράκλειο

- «PLASTELINA BAR» στο Ηράκλειο

- «CAFE ARSENALI» στο Ηράκλειο

Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διενήργησαν έλεγχο σε συνολικά 16 επιχειρήσεις.

Σε 11 διαπιστώθηκε η μη εφαρμογή του και καταλογίσθηκαν συνολικά 353 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.
Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν στις έξι παραπάνω επιχειρήσεις επισύρουν και την κύρωση της αναστολής λειτουργίας για 48 ώρες.

Οι επίκαιρες προφητείες του γέροντα Παΐσιου

Τι «είδε» ο γέροντας για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο

Είκοσι χρόνια πριν δεν είχαν ουδεμία βάση. Και όμως ο Γέροντας Παΐσιος, που κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, κατέγραψε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες για τη σημερινή εποχή προφητείες.

Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, γνωστός από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, Μοναχούς, Ιερείς, Επισκόπους και αυτόν τον ίδιο τον Πατριάρχη, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!