Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Βρέντζος: «Ολοκληρώνουμε τη μεταγραφή του Εντινγκά»

Βρέντζος: «Ολοκληρώνουμε τη μεταγραφή του Εντινγκά»Στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν (σ.σ. ίδιες τιμές, περισσότερα προνόμια), ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, τοποθετήθηκε για αρκετά μεταγραφικά θέματα των πρωταθλητών.

Αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ντέλβιν Εντινγκά από τη Μονακό (σ.σ. αγωνίστηκε ως δανεικός τη σεζόν που τελείωσε), ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Κάμπελ και Μαρκάνο. Παράλληλα επανέλαβε τη θέση των «ερυθρόλευκων» για τον Φινμπόγκασον, ότι δε θα επανέλθουν με νέα πρόταση προς τη Χίρενφεϊν.
Αναλυτικά όσα τόνισε για τη μεταγραφολογία: «Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει λόγος να γραφτούν 271 ονόματα (σ.σ. τόσα ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς). Κύριος στόχος μας είναι η διατήρηση του κορμού μας. Καταλαβαίνετε όλοι πως το Παγκόσμιο Κύπελλο δημιουργεί μία καθυστέρηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό όλων. Είμαστε σίγουροι πως με την έναρξη της περιόδου θα έχει κλείσει κατά 85% το ρόστερ της ομάδας. Ο προπονητής θέλει να δουλέψει με 22 με 23 παίκτες».
Για την… είδηση της ημέρας: «Τη μόνη είδηση που μπορούμε να σας δώσουμε είναι πως είμαστε σε διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Εντινγκά. Το βάρος έχει πέσει στις μεταγραφές τριών, τεσσάρων παικτών στην μεσοεπιθετική γραμμή, που θα είναι κλειδιά για τη νέα σεζόν και θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες κινήσεις. Ο Ολυμπιακός με όλα αυτά που κάνει έχει γίνει ελκυστικός προορισμός για παίκτες από το εξωτερικό».
Για τις προτάσεις που έχουν γίνει σε παίκτες του Ολυμπιακού: «Ουδέποτε ο Ολυμπιακός δημοσιοποιεί προτάσεις για τους παίκτες του, ούτε τις αρνήσεις. Αρνήσεις έχουν υπάρξει πολλές και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί».
Για την περίπτωση του Κάμπελ: «Ο Ολυμπιακός έκανε προσπάθεια για να βάλει μία οψιόν αγοράς με τον δανεισμό του από την Άρσεναλ. Μία πρόταση που δεν την δέχθηκε η Άρσεναλ. Έγινε και δεύτερη πρόταση στην Άρσεναλ, αλλά περίμενε το Μουντιάλ και έγινε και νέα προσέγγιση προς την λήξη της σεζόν. Είναι δεδομένο πως προτεραιότητα της Άρσεναλ είναι να τον κρατήσει όπως τόνισε και ο προπονητής της. Κάτι που δείχνει να θέλει και ο παίκτης».
Για τον Μαρκάνο: «Εχει 2 ακόμα χρόνια συμβολαίου με την Ρουμπίν Καζάν με μεγάλες οικονομικές απολαβές, που δεν μπορούν να προσεγγιστούν καθώς εκτός των άλλων υπάρχει και το θέμα της φορολογίας. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την περίπτωσή του. Είναι επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και έτσι αποτελεί έναν στόχο».

Τέλος για το θέμα Φινμπόγκασον: «Γενικότερα πολιτική μας είναι να μην σχολιάζουμε ούτε τις περιπτώσεις που υπάρχουν και έχετε αναφέρει ούτε αυτές που δεν υπάρχουν και επίσης μπορεί να έχετε αναφέρει. Εμείς έχουμε κάνει μία σημαντική προσφορά προς την Χίρενφεϊν. Έχουμε κάνει και μία πολύ σημαντική προσφορά προς τον παίκτη που δείχνει θετικός στο να έρθει. Ως γνωστόν η πρότασή μας έχει απορριφθεί. Εάν η Χίρενφεϊν βρει από άλλη ομάδα τα χρήματα που θέλει μπορεί να τον δώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου